My True Light

Healing

Depression Örebro Östersund

Befinner du dig i exempelvis Örebro, Östersund eller någon annan plats i landet och är intresserad av att få hjälp med depression är du välkommen till My True Light Healing. Välj själv mellan att komma till mig och få behandlingen eller få samma behandling på distans.

Vad är healing

Healing är en metod som berör hela människan och återinför harmoni i både kropp och själ. Ordet healing betyder läkning och har funnits inom olika kulturer i tusentals år. När du håller händerna på kroppen eller ovanför så stimuleras olika energikanaler och organ. Energin arbetar fysiskt, psykiskt, emotionellt och besjälat vilket rättar till obalanser och energiblockeringar. Eftersom energin hjälper till att släppa spänningar, oro, rädslor  och andra negativa känslor så upplevs ett tillstånd av frid och välbefinnande. Healing tillhör var och en och för att healing ska vara möjlig så måste man själv ha intentionen att vilja läka, även om det innebär att det är saker som man måste lära sig på vägen. Enligt mig så beror sjukdomar och åkommor på underliggande problem som inte är läkta. Kroppens sätta att tala om att läkning är nödvändig visar sig i form av sjukdom så att vi ska stanna upp och hitta den underliggande orsaken, vi ska lära oss något om oss själva. En healer botar inte sjukdom utan hjälper kroppens energicentra till självläkning. Alla har vi ett eget ansvar för våra liv, låt idag bli den dagen då du startade din egen läkningsprocess. 


" När du väljer att gå i lära om den helande kraften för att nå din personliga upplysthet inberikar det även energier om vem du inte är"

Alice A Bailey

Kontakta mig

jakobsson_tina@hotmail.com 

Varför healing?
Healing kan hjälpa dig att fylla på livskraft/energi
stärka immunförsvaret
sänka blodtrycket,

ge bättre sömn
producera lägre nivåer av stresshormon

ge avspända muskler
öka cirkulationen

snabbare sårläkning
förbättrad mag och tarmfunktion

psykologiska effekter och ökad koncentration
stärka självkänsla och kroppsuppfattning
mindre rädsla och ångest samt avslappning, lugn och ro.                  
Du kan välja mellan att komma till mig på behandling eller få samma behandling på distans. 60 min 800kr Jag behandlar även djur, på distans 500 kr eller hembesök 800 kr. 

Om mig.
Mitt namn är Tina Jakobsson. Jag är född och uppvuxen på Gotland. För två år sedan flyttade jag hem efter att ha bott i Göteborg i ca 17 år.
Jag är utbildad undersköterska och jag har även gått en utbildnig i personlig utveckling vid Skandinaviska Ledarhögskolan. Sedan har jag läst sociologi, utbildningssocilologi och socialpsykologi på Umeå universitet. Nära och kära beskriver mig som en positiv, pedagogisk och inlyssnande person. För ca 9 år sedan gick jag in i väggen. Jag befann mig längst ner på djupaste botten av allt och jag var helt oförmögen att ta hand om mig själv under 2-3 år. Det fanns inte mycket som talade för att jag någonsin skulle kunna återgå till ett vanligt liv eftersom hela min fysiska kropp helt hade slutat att fungera och min mentala och psykiska förmåga var obefintlig. Nu 9 år senare är jag helt återställd och jag känner att jag har ett stort bagage med redskap och erfarenheter för att på djupet kunna hjälpa andra. Framförallt besitter jag en otrolig respekt, förståelse och en ödmjukhet för människor som har det jobbigt på olika sätt.
Valet att gå vidare och utbilda mig till healingterapeut kändes givet och längtan till det andliga har alltid funnits inom mig.
Välkommen hit! jag känner mig otroligt tacksam för att just du har hittat hit!
Jag hoppas vi ses!
Varma hälsningar Tina JakobssonTina Jakobsson

Depression Örebro Östersund